Si te rezervosh me www.macedonia-holidays.com

Hapi 1. Zgjidhni hotelin e preferuar duke klikuar “Select”.

Hapi 2. Zgjidhni dhomen duke klikuar “Book now”

Hapi 3. Klikoni “proceed to check out” nese doni vetem nje hotel ose klikoni “add another hotel” nese do te ndodheni diku tjeter dite me vone.

Hapi 4. Nese do te shtoni nje hotel tjeter do t’ju duhet te perserisni hapat 1-4, nese procedoni me check out do t’ju dale faqja e pageses. Vini re: Vetem hotele te se njejtes kategori qe ofrojne disponibilitet ose me kerkese mund te kombinohen me njeri tjetrin. Hotele “available” nuk mund te kombinohen me hotele “on request”.

Hapi 5. Lutemi plotesoni saktesisht informacionin qe ju kerkohet ne faqen e pageses dhe klikoni ne kutine qe pranon policen a anulimit te rezervimit te hotelit. Informacioni i dhene eshte i sigurte. Nje numer kontakti kerkohet per t’ju kontaktuar ne rast nevoje. Per rezervime te bera 3 dite perpara mberritjes e vetmja mundesi pagese eshte me karte krediti.

Hapi 6. Plotesoni te dhenat e kartes se kreditit dhe klinkoni pranoj ‘terms and conditions’. Nese hoteli ofron disponibilitet ju do te merrni nje voucher akomodimi dhe invoice ne adresen e e-mailit qe keni dhene ne Hapin 6. Printoni voucherin dhe tregojeni ne hotel ne momentin e check-in.