Hotele ne Shengjin

Në këtë faqe do të gjeni disa hotele në Shëngjin. Ky qytet shtrihet në pjesën veriperëndimore të Shqipërisë, përgjatë bregdetit Adriatik. Shëngjini është një nga portet në Shqipëri. Ndodhet 90 km nga Tirana dhe 70 km nga Aeroporti Kombëtar i Tiranës. Nëse do qëndroni në Shëngjin mund të vizitoni: Lagunën e Kune-Vainit e cila nuk është shume larg nga Shëngjini, Varrin e Skënderbeut dhe Kalanë e Vjetër në Lezhë.

Rapsodia

hotel stars
Shume Mire, 3.8/5.0

Lagja: Sake, Shengjin,Shqiperi

  E disponueshme

President

hotel stars
Shume Mire, 3.9/5.0

Plazh, Shengjin, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Rafaelo Resort

hotel stars
Shume Mire, 3.5/5.0

Shengjin, Lezhe, Shqiperi

  Kërkon konfirmim