Hotele ne Dhermi

Dhërmiu është një fshat bregdetar që ndodhet midis malit te larte dhe detit Jon, në jug të Vlorës, midis Vlorës dhe Himarës. Fale vendndodhjes se tij, detit te pastër, plazheve me rërë pothuajse bosh dhe motit te ngrohtë, Dhermiu shpejt po kthehet në plazhin më të frekuentuar në Rivierën Shqiptare. Përpara detit dhe përgjatë shëtitores kryesore ka disa bare, restorante, kafe dhe 2 klube nate shumë të mirë që ofrojnë shumë zbavitje në mbrëmje. Vizitoni Dhërmiun, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Dhërmi.

Royal Blue

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Splendor

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Prane viles qeveritare, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Summer Dream

hotel stars
Shume Mire, 3.9/5.0

Gonia Perivolo, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Hotel Elysium

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. e Ish Kampit te Punetoreve, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Drymades Inn

hotel stars
Shume Mire, 3.2/5.0

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vela e Bardhe

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Kampit te Ri, 9422 Dhërmi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Ionian

hotel stars
S'ka Vleresime

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Olivio

hotel stars
S'ka Vleresime

Dhermi,Vlore,Shqiperi

  Kërkon konfirmim