Macedonia Holidays mund tju ndihmojë të zbuloni Maqedoninë – një vend i vogel në zemër të Gadishullit Ballkanik me një bukuri natyrore mahnitëse,histori të pasur,traditë dhe trashëgimi. Një udhëkryq i civilizimit,një brend unik i së lashtës dhe modernes,ofron një përvojë të pasur multikulturore.Populli në Maqedoni njihet si shumë miqësor dhe mikpritës, kjo ndihmon qe çdo visitor të ndihet si në shtëpi. Nëse je i apasionuar pas ushqimit, kuzhina Maqedonase është një zgjedhje e drejtë e shoqëruar nga verërat të cilat janë duke u njohur ndërkombëtarisht.

218 REVIEWS

Write your review about our services!

Recent news from Macedonia Holidays blog