Macedonia Holidays mund tju ndihmojë të zbuloni Maqedoninë e Veriut – një vend i vogel në zemër të Gadishullit Ballkanik me një bukuri natyrore mahnitëse,histori të pasur,traditë dhe trashëgimi. Një udhëkryq i civilizimit,një brend unik i së lashtës dhe modernes,ofron një përvojë të pasur multikulturore.Populli në Maqedoninë e Veriut njihet si shumë miqësor dhe mikpritës, kjo ndihmon qe çdo visitor të ndihet si në shtëpi. Nëse je i apasionuar pas ushqimit, kuzhina e Maqedonisë së Veriut është një zgjedhje e drejtë e shoqëruar nga verërat të cilat janë duke u njohur ndërkombëtarisht.

Write your review about our services!

Recent news from Macedonia Holidays blog